Політика конфіденційності

Ознайомтесь, будь ласка, з цією Політикою конфіденційності, яка визначає правила збору, використання, обробки та зберігання персональних даних Користувачів (далі – Правила ), на сайті kspa.com.ua (далі – Сайт).

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання послуг Користувачам.

1. Основні положення

Реєструючись на сайті, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл на збір, зберігання, використання, обробку та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил та Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Ці Правила дійсні, з моменту реєстрації Користувача на сайті.

2. Збір, обробка та використання персональних даних про Користувача

2.1. Інформація, яку збирає сайт, в розумних межах, захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або викоритсання даних.

Сайт може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані Користувачів:

– П.І.Б;

– адреса електронної пошти (e-mail);

– номер мобільного телефону;

– дата народження;

– місце проживання;

– історія використання Користувачем Сайту;

Користувач погоджується з тим, що сайт може використовувати персональні дані Користувача для:

-надання послуг і клієнтської підтримки за запитом Користувача;

-поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;

-повідомлення Користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції сайту за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти тощо.

3. Розголошення персональних даних

Сайт може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення сайтом персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Сайт має право надавати третім особам персональні дані Користувача в

наступних випадках:

– сайт отримав відповідну згоду Користувача;

– сайт надає персональні дані правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційні запити, які стосується кримінального провадження або передбачуваної протиправної діяльності.

В такому випадку сайт має право розголошувати інформацію, що має значення для розслідування, а саме:

– П.І.Б;

– місце проживання;

– поштовий індекс;

– номер мобільного телефону;

– електронну адресу;

– дату народження;

– дані про надані послуги Користувачу.

Сайт може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональні дані і, яка не ідентифікує Користувача індивідуально.

4. Права користувачів, як суб’єктів персональних даних

Користувач має право:

4.1. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків, встановлених законом.

4.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.

4.3.Доступ до своїх персональних даних.

4.4. Отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

4.5. Пред’являти вмотивовану вимогу сайту який володіє персональними даними із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

4.6. Пред’являти сайту вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

4.7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гордість і ділову репутацію фізичної особи.

 

5. Відмова від розсилки

5.1. Сайт надає зареєстрованим Користувачам право відмовитися від отримання будь яких рекламних матеріалів або розсилки повідомлень, щодо послуг, які надаються через Сайт.

Це можна зробити, зайшовши Сайт та відмовитися від розсилки.

 

6. Зміна цієї Політики конфіденційності

6.1.Сайт може змінити цю Політику конфіденційності. Будь-які зміни Політики конфіденційності вступають в силу з моменту публікації нової версії на сайті.

6.2. Використання сайту після внесення змін означає, що Користувач приймає переглянуту Політику конфіденційності.

 

7.Захист інформації

7.1.Сайт вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

 

8. Контактна інформація

8.1. Користувач має законне право знати, якими персональними даними володіє сайт і як ці дані обробляються, використовуючи форму зворотного зв’язку на сайті.

8.2.Якщо Користувач хоче дізнатися, які персональні дані має сайт, необхідно надіслати офіційний запит на електронну пошту: info@kspa.com.ua